PRAKTISK INFORMATION TLF: 4824-1200

Telefonkonsultation
Lægen træffes mellem kl. 8 og kl. 9. Lægen besvarer faglige spørgsmål, vejleder om behandling og vurderer behovet for evt sygebesøg.    Bemærk, der kan max være 4 i kø, derefter lyder telefonen optaget.

Tidsbestilling og receptfornyelse
Dagligt mellem kl. 9.30 og kl. 12.00, hvor sygeplejersken besvarer telefonen.Man- Tirs- og Torsdag tillige mellem kl.13.00 og 14.00

Ved tidsbestilling er det vigtigt, at der oplyses om det emne, der ønskes afsat tid til. Ved ikke akutte problemstillinger må påregnes ventetid på 8-10 dage.

Konsultation:   Alle hverdage efter aftale.

Afhængigt af problemets art afsættes 10 - 15 min. til en konsultation/video-konsultation. Det er ikke alle emner, der kan løses inden for dette tidsrum, og det kan være nødvendigt at aftale flere tider. Den næste patient har selvfølgelig også et berettiget ønske om at komme ind til aftalt tid.

Akut sygdom
Klinikken kontaktes på tlf. 48241200. Ved akut behov vil der altid blive tilbudt konsultation samme dag.

Klinikpersonale.
Klinikpersonalet varetager en række vejlednings -og kontrolfunktioner, samt laboratoriefunktioner, forbindsskifte og fjernelse af sting efter operationer. Endvidere håndterer de diabetes, KOL, vægt og blodtrykskontroller samt vejleder m.h.t. vaccinationer i forbindelse med udlandsrejser.

Blodprøvetagning
Der tages blodprøver hver morgen mellem kl. 8 og 9 efter aftale.
 
Ring 1813 ved akut sygdom udenfor klinikkens åbningstid
Hverdage efter kl. 16 og weekend/helligdage.